Lash Lifting Tanfolyam

Lash Lifting Tanfolyam - Szempilla emelés és dúsítás műszempilla nélkül?

Lash Lifting Tanfolyam - A Lash lifting egy olyan innovatív eljárás, melynek során a vendég természetes pilláit megemeljük, göndörítjük, mellyel látványos hatást, gyönyörű pillákat érhetünk el

Lash Lifting Tanfolyam

Szempilla emelés és dúsítás műszempilla nélkül? A Lash lifting egy olyan innovatív eljárás, melynek során a vendég természetes pilláit megemeljük, göndörítjük, mellyel látványos hatást, gyönyörű pillákat érhetünk el.
A lash lifting természetes összetevőket tartalmazó eljárás, mely a vendég szemét, bőrét és pilláit is kíméli, így azon vendégek számára is alkalmazható, akik érzékenyek/allergiások a műszempilla ragasztó összetevőire. 
A lash lifting módszerrel tartós hatást érhetsz el, az eredmény kb. 5-6 hétig tart.

Sajátítsd el a Lash lift szettek használatát most 1 nap alatt tréningünkön és használd gyorsan, magabiztosan a szempilla emelő készletet.


Lash lifting tréning:

  • egyszerű, online jelentkezés
  • kis csoportos (2fős) képzés
  • országosan több helyszínen

Tréner bemutatása – Brigiről pár szó és egy fotó

At nec esse dissentiet, te nec dico debet veritus. At harum quo mel. Affert invidunt facilisi eam id, ei audiam lobo rtis vim. Mei cu man damus tractat.

A jelentkezés menete:

Válaszd ki a számodra megfelelő időpontú és helyszínű foglalkozást. Rákattintva  megismerkedhetsz a foglalás részleteivel és kiválaszthatod, hogy kérsz-e előleg fizetést vagy a tanfolyam teljes összegét kívánod-e kifizetni.  Előlegfizetés választása esetén csak a teljes összeg 40%-át fizeted ki első lépésben.  A tanfolyam teljes díja a tréninget megelőző/követő x nappal fizetendő, vagy kiegyenlítheted a tréning helyszínén készpénzben. A fizetés csak banki átutalással történhet, amit kérünk, hogy 3 napon belül indíts el, ezzel biztosítva helyedet a tréningen. 

Mit kapsz a képzéssel?

Kész is vagy, várunk szeretettel :-)!m

Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.

Ne maradj le híreinkről!

Csík

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező megadni
Pillafutár hírlevél logó