• Oska aromadiffúzor Madebyzen

Oska aromadiffúzor Madebyzen

Madebyzen - Aroma diffúzorok

22.500 Ft - Kategória: Szalonkellékek - Cikkszám: ARDIFFOSK

  • Gyártó: Madebyzen
  • Modell: Madebyzen
  • Cikksz: ARDIFFOSK
  • Súly: 700.00g
  • Hűségpontok: 22
  • Elérhető: Raktáron
A szállítás 25 000 Ft-ot meghaladó vásárlás esetén
Magyarország területén
ingyenes!
A de. 10:00 óráig leadott rendeléseket a következő munkanapon szállítjuk!
  • 25,500 Ft

  • Nettó ár: 20,079 Ft
  • Ár hűségpontokban: 450
- VAGY -

Az Oska aromadiffúzor megjelenését az északi skandináv stílus inspirálta. Időtlen, hagyományos, egyszerű és igényes alakja mélyen a természet érzéki észlelésében gyökerezik. Természetes kerámia adja az egésznek a luxus és kézműves művészet érzését, mialatt az App-pel vezérelt hangulatvilágítás az északi tájakon gyakran előforduló természetes fényjátékok jelenségét tükrözi vissza. Esztétikusan vonzó és modern megjelenésével az Oska aromadiffúzor minden lakásnak és berendezésnek egy csipetnyi természetes eleganciát kölcsönöz.

Az Oska aromadiffúzor színváltó hangulatvilágítással rendelkezik, mely segít Önnek az ellazulásban. Ez az elegáns diffúzor az Ön által választott illattal tölti meg otthonát, míg a teret színes fénye beragyogja.

Az Oska Bluetooth-csatlakozóval is rendelkezik, így Ön mobil készüléke segítségével (vagy egy másik Bluetoothra alkalmas készülékről) vezérelheti mind az illatpárát mind a fényt. A hangulatvilágítás teljes színskálán halad át. Egyaránt kiválaszthatja kedvenc színét és a diffúzort akár fény nélkül is használhatja, ami ideális választás az éjszakai üzemeltetés során. Az illatpárát készüléke segítségével is vezérelheti, mely által választhat a párásítás időtartama és szakaszos üzemmódja között.

Azáltal, hogy Ön egyszerűen csapvizet tölt a készülékbe majd cseppent néhányat a kedvenc illatából vagy esszenciális olajból, az Oska aromadiffúzor nyugodt atmoszférát teremt. Ultrahang technológia segítségével finom illatpárát állít elő, mely serkenti az érzékeket és lehetővé teszi, hogy Ön elmerüljön a belső kiegyensúlyozottság nyugodt világában.

Ez a ma ismert legjobb módja annak, hogy bármely illatot a levegőbe juttassunk, hisz közvetlen hőforrás nélkül az esszenciális olajok nem vesztenek hatékonyságukból.

Az illatpárát és fényt közvetlenül az Oska aromadiffúzoron is állíthatjuk.

A hangulatvilágítást párásítás nélkül is bekapcsolhatjuk, így az Oska dekoratív hangulatvilágításként vagy éjjeli lámpaként is tökéletes. Éjjeli üzemmódban (fény nélkül) az áramot jelző gomb biztonsági okokból tovább világít.

Az illatpára szabályozására szakaszos üzemmód is rendelkezésre áll, ami ideális erősebb illatok használata esetén, vagy az üzemidő meghosszabbítására.

Az Oska automatikusan kikapcsol, ha a víztartályban a víz egy bizonyos szint alá kerül. Így használata teljesen biztonságos, gyermekek és házi kedvencek közelében is ideális.

Aromadiffúzorok
Anyaga Kerámia
Üzemidő 4 óra
Víztartály 100ml
Világítás Színváltós LED világítás
Üzemmód Folyamatos és szakaszos működés
Hálózati csatlakozás 240 V
Tápfeszültség 12V DC
Fényerő Nem szabályozható
Párakibocsátás Nem szabályozható
Mérete ⦰ 100 x 224 mm
Teljesítmény 10 W
Hangulatvilágítás Csak párával működik
Egyéb funkciók Mobil applikációs vezérlés
Garancia 1 év

Írj véleményt a termékről

Megjegyzés: HTML használata nem engedélyezett!
    Rossz           Jó

Címkék: Oska aromadiffúzor, Madebyzen, Aroma diffúzorok

Ne maradj le híreinkről!

Csík

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező megadni
Pillafutár hírlevél logó