Néhány információ a Pillafutárról

A Pillafutár műszempilla webáruházat Barcsai - Gáspár Orsolya alapította. Büszkék vagyunk rá, hogy elsőként építettünk webáruházat azért, hogy Magyarországon mindenhol hozzáférhetővé tegyük azokat a kiváló minőségű műszempillákat, amelyeket mi is hosszas kutatás után fedeztünk fel.

A DLUX Professional hivatalos magyarországi forgalmazójaként kiváló minőségű, extra puha tapintású műszempillákkal és kiegészítőkkel igyekszünk hozzájárulni a profi műszempilla- stylist-ok munkájához. 

A kínálat kiválasztásánál a minőség és a használhatóság számunkra a legfontosabb szempontok. Ezért választottuk a DLUX Professional termékeit is.


DLUX Professional

A DLUX Professional pilláit a világ egyik legjobb minőségű műszempillái között tartják számon.

A DLUX műszempillák 100%-ban kézzel készülnek. A gyártási folyamat során minden egyes munkafázis szigorú előírások, sorrendek és szabályok szerint zajlik. A kifogástalan minőségű pillákat a sok-sok éves tapasztalattal és gyakorlattal rendelkező szakembereknek köszönhetjük, akik a gyártási folyamat során maximális figyelemmel és pontossággal dolgoznak. Minden egyes kézzel készült termék a gyártási folyamat végén egy szigorú és alapos, 6 pontos minőség ellenőrzési folyamaton megy keresztül annak érdekében, hogy csak kifogástalan minőségű termék kerüljön csomagolásra a vásárlókhoz. Ha az ellenőrzés során valamelyik terméknél a legkisebb hiba is felmerülne, azt egyszerűen megsemmisítik. Így biztos lehetsz benne, hogy minden szál DLUX műszempilla kifogástalan minőségű.


Barcsai - Gáspár Orsi tippjeiért látogass el a Blogba


Ne maradj le híreinkről!

Csík

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező megadni
Pillafutár hírlevél logó