Szállítási információk

ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK

Az áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak, melyek nem tartalmazzák a szállítási költséget. Amennyiben azonban technikai hiba miatt téves ár jelenik meg az áruházban, az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt.

SZÁLLÍTÁSI ÉS FIZETÉSI FELTÉTELEK

Házhoz szállítás futárszolgálattal Magyarországon: A GLS futárszolgálattal együttműködve, az ország bármely pontjára rövid határidővel, kedvező áron juttatjuk el termékeinket.

A szállítást választhatják a Magyar Postával is, melynek költsége belföldre, 0-10 kg -ig 1.990 Ft. Ebben az esetben csak előre utalást tudnak választani a fizetési opcióknál.

A szállítási költség GLS esetén:

  • utánvételes megrendelésnél 1.890 Ft

Az utánvét összegét Ön a csomagot átadó futárnak fizeti ki, amely összeg együttesen tartalmazza az áruszámla értékét és az utánvétes szállítási költséget. Az Áfa-s számlát minden esetben a csomagban találja. A megrendeléseket az e-mail-ben, vagy telefonon történő visszaigazolást követően átadjuk a futárszolgálatnak. A délelőtt 10-óráig leadott megrendeléseket, az esetek 99%-ban a következő munkanapon kézhez kapja. 10-óra után leadott megrendeléseket, a következő munkanap tudjuk a futárnak átadni, így ezeket a megrendelést követő 2. munkanapon kapja kézhez. A munkaszüneti (szombat, vasárnap) és ünnepnap beérkezett megrendeléseket, legkorábban a megrendelést követő 2. munkanapon teljesítjük.

  • Előre átutalásnál a szállítási költség GLS esetén: 1.490 Ft

Ebben az esetben a megrendelés végösszegének (tartalmazza az áru értékét és a szállítási költséget) számlánkra történő beérkezése után tudjuk összeállítani a csomagot, illetve átadni a futárnak. A csomag minden esetben tartalmazza az Áfa-s számlát. A 13 óráig megérkezett banki teljesítésnél az esetek 99%-ban a következő munkanapon kézhez kapja a megrendelt árut. 13-óra után beérkezett banki teljesítés esetében, a következő munkanap tudjuk a csomagot a futárnak átadni, így azt a megrendelést követő 2. munkanapon kapja kézhez. 

  • 25.000 Ft feletti megrendelés esetén ingyenes a kiszállítás (Magyarországra).

SZÁLLÍTÁS KÜLFÖLDRE

Külföldre (Európába) is vállalunk szállítást a Magyar Posta ajánlott levélként Európába szolgáltatás igénybevételével. A tarifák (2024. január 01-től):

Magyar Posta ajánlott levélként Európába, (EU-n belül)

  • 0.05 kg - 3.215 Ft
  • 0.5 kg - 4.965 Ft
  • 2.0 kg - 12.020 Ft
  • Európai Unión kívül a mindenkori postai díjszabás érvényes.

SZAVATOSSÁG

Garanciát vállalunk minden termékünkre. A garancia időtartama elektromos készülékek esetében 12 hónap. Kozmetikai termékek esetében a terméken vagy csomagolásán találja meg a lejárati időt. Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére, a következő jogszabályok vonatkoznak: 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet, 49/2003. (VII.30.) GKM rendelet, 72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet

GARANCIÁLIS ÜGYINTÉZÉS

Kozmetikai termék esetén, a terméket a vásárlást igazoló számlával együtt vissza kell juttatni az elárusítóhelyre, ahol azt garanciális jegyzőkönyv kiállítása mellett vizsgálatra átveszik. Elektromos készülék esetén a garancia konkrét feltételei a jótállási jegyen olvashatóak. A garanciális ügyintézés a termék meghibásodása esetén: A Nermal Trade Kft. szervízében: A termékhez mellékelt garanciajeggyel és a számlával érvényesíthető.

Ne maradj le híreinkről!

Csík

Iratkozz fel hírlevelünkre!

* kötelező megadni
Pillafutár hírlevél logó